Een mooie uitbreiding op je reis

Onze pluspakketten

Pluspakketten zijn een mooie manier om je reis uit te breiden. Zie het dan ook als een extraatje voor de reis die je wilt gaan maken. Denk hierbij aan een paar extra dagen die je doorbrengt in Mozambique bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een private game reserve als extraatje naast het Kruger Park of in Namibië? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij ieder pluspakket staat ook beschreven aan welke reis deze is toe te voegen.

Extra bubbels

Wilt u graag duiken in uw vakantie en bent u het bezit ven een duikbrevet? En benieuwd naar de onderwaterwereld op het Zuidelijk halfrond? Middels dit pluspakket worden er vijf extra nachten toegevoegd aan de reis waarbij gedoken kan worden. Uiteraard kunnen ook enkele nachten ingeruild worden om de reis niet langer te maken.

lees hier verder

Extra bubbels in Vilankulo

Een heerlijke manier om je reis met 3 dagen (of meer) uit te bereiden in Vilankulo.

lees hier verder

Duikuitrusting

Dit pluspakket is een manier om je duikervaring nog prettiger te maken. Veel van de duikers duiken alleen op vakantie, daarom heeft niet iedereen zijn eigen uitrusting. Bij iedere duikschool waar wij boeken is het mogelijk om een duikuitrusting, of een gedeelte daarvan te huren.

lees hier verder

Maputo

Heb je tijdens of na je duikreis behoefte aan een bezoek aan de hoofdstad van Mozambique, dan is dit pluspakket een goede keuze. In Maputo vindt je veel historische gebouwen. Ook kun je er heerlijk over de boulevard langs het strand wandelen. De moderne skyline zie al van ver opdoemen, zeker na alle kleine dorpen op de reis. De vismarkt is een heuse attractie om te bezoeken.

lees hier verder

Kruger Park

Het Kruger Park is wellicht het meest bekende wildpark in zuidelijk Afrika. Hier mag je met een eigen auto op zoek naar de Big5. Ook zijn hier veel mogelijkheden tot excursies, van een gamedrive met zonsopkomst tot een wandelsafari. Dit is een leuke aanvulling op de ritjes die je zelf al kunt maken.

lees hier verder

Safari

Naast de safari onder water is er ook op het land nog een hele wereld te ontdekken. Met dit pluspakket zijn veel verschillende mogelijkheden qua safari. Zo kun je kiezen voor Tembe Elephant Park of Manyoni.

lees hier verder

Johannesburg

Johannesburg is een stad die veel geschiedenis laat zien van het land. Een aanrader is het apartheidsmuseum. Het Apartheid Museum is misschien wel het meest interessante en aangrijpende museum van heel Zuid-Afrika. Hier krijg je een multimediale tour door de verschrikkelijke geschiedenis van de apartheid. Maar er zijn ook genoeg andere dingen te vinden.

lees hier verder

Nijlpaarden

Dit pluspakket brengt je naar de nijlpaarden hoofdstad van de wereld, St. Lucia. In de avond lopen ze door de straten en kun je ze van redelijk dichtbij bewonderen. Uiteraard hoort er ook een boottocht bij waarbij je de nijlpaarden in het water opzoekt en er veel over leert van de gids. Zo langs het water zie je ook veel vogels.

lees hier verder

Reizen op maat

Een droomreis helemaal op maat precies zoals jullie willen is voor ons geen probleem en rekenen wij geen extra kosten voor. Wij helpen graag om de perfecte reis samen te stellen.
Neem hiervoor contact met ons op of vermeld het helemaal onderaan op het offerte aanvraagformulier.