Maatwerkreizen voor elk budget

Ons reisaanbod

Aliwal Shoal tot Ponta D'Ouro | 15 dagen

Een duikreis van 15 dagen die start in Zuid-Afrika en eindigt in Mozambique. Deze reis bevat 3 duiklocaties en is op veel mogelijke manieren uit te bereiden. 

lees hier verder

Sardine Run | 9 dagen

Een reis van 9 dagen die volledig in het teken staat van duiken tijdens de Sardine Run, de grootste vissenmigratie ter wereld.

lees hier verder

Naar de haaien | 9 dagen

Duiken en genieten van de onderwaterwereld bij Aliwal Shoal. Minimaal 2 duiken per dag maar ook mogelijkheden tot wel 4 duiken per dag. Aliwal Shoal staat het meest bekend om de vele haaien die er zitten, met name zandtijgerhaaien of raggies. Cathedral is een van de bekendste duikstekken.

lees hier verder

Avontuurlijke duikreis | 20 dagen

Een reis van 3 weken die geheel in het teken staat van duiken, met een start in Zuid-Afrika om af te sluiten in Mozambique.

lees hier verder

Bonaire | 9 dagen

Op Bonaire kun je overal vanaf de kant duiken. Alle duiksteks zijn aangeduid met gele stenen waar de naam van de duikstek op geschilderd staat. In het water zie je dezelfde kleur gele boeien liggen, deze markeren de duikstek in het water voor de boten. Er zijn in totaal 63 gemarkeerde duikstekken op Bonaire. Alle duikstekken liggen in het beschermde Bonaire National Marine Park.

lees hier verder

Duikscholen

Voor meer informatie omtrent de duikscholen waar gebruik van gemaakt gaat worden neem hier vooral een kijkje. Tevens staat hier meer info omtrent enkele bekende duiksteks per locatie.

lees hier verder

Reizen op maat

Een droomreis helemaal op maat precies zoals jullie willen is voor ons geen probleem en rekenen wij geen extra kosten voor. Wij helpen graag om de perfecte reis samen te stellen.
Neem hiervoor contact met ons op of vermeld het helemaal onderaan op het offerte aanvraagformulier.