Bonaire Schildpad 01
Tevreden klanten horen we graag

Recensies

Onze klanten vertellen over hun duikreis

Ervaringen over onze reizen kunnen ook worden bekeken of gegeven op Facebook en Google.

Björn

Malediven - Dhigurah
Februari 2024

Fijne bestemming voor mensen die rust zoeken en niet op een massaal resort willen verblijven. Prachtig eiland met alle clichés van een bounty-paradijs. Duikgidsen zijn zeer vriendelijk en professioneel, veiligheid staat hoog in het vaandel. Dive sites zijn schitterend. De riffen zijn minder bijzonder dan bijvoorbeeld in de rode zee of Cariben, maar het zeeleven is verbluffend. Met als toppunt natuurlijk de manta’s en walvishaaien, die we verschillende keren hebben gezien.

Eddy & Sonja

Duiken & Safari
Februari 2024

De duiksafari is een aanrader, je krijgt veel indrukken hoe dat gedeelte van Afrika er uit ziet, zowel boven als onder het water. Goed geregeld en het fijne is dat je alles zelf kan rijden waardoor jij je snelheid bepaald tijdens het verplaatsen van de ene naar de andere accommedatie.

Nigel & Alex Martin

Adventurous Mozambique - 3 weeks
October 2023

South Africa's Eastern Cape is very rugged, and requires a good level of fitness to get into the rubber boats. We would love to see the dive sites under better weather conditions. The macro diving is spectacular with some very special sightings. Particularly at sodwana Bay and Tofo. The people were very friendly and welcoming, particularly in Mozambique where the vibe was very relaxed. Our favourite was Gala Gala, living in nature, amazing. The safari at Leopard Mountain, Manyoni was the highlight of the trip despite the rain we saw some wonderful creatures and adored the 5 star accomodation and the tree our guide found that magically had prosecco and glasses hanging from it!!

Mike & Rijkje

Autohuur & lucht Bonaire
Mei 2023

Voor de reis goede duidelijke communicatie vanuit Colin en Samanta, welke ook goed mee denken met de keuzes die je kan maken. Vooraf duidelijke papieren gekregen met informatie en wat er verwacht kon worden op het vliegveld met het ophalen van de auto.
Ook het lucht en lood was top geregeld en er was een enthousiast team vanuit AB dive op locatie. 

Overal een erg fijne en goede ervaring met Scuba Safari!

Koert & Jannie

Naar de Haaien (Aliwal Shoal, Zuid-Afrika) 10 dagen
Juli 2023

Wij hebben altijd al met haaien willen duiken en Scuba Safari heeft dit mogelijk gemaakt voor ons. Wat een ontzettend leuke mensen bij Blue Ocean. We hebben precies gekregen waar we naar op zoek waren. Fijne communicatie met Samanta en Colin voor en tijdens de reis.

An & Frank

Ponta D'Ouro 4 nachten
Augustus 2023

Tijdens onze safarireis enkele mooie duiken mogen maken in Ponta D'Ouro. Fijne duikschool, heel veel vis. Was top geregeld.

Rijkje & Mike

Malediven
September 2023

In 1 woord fantastisch! op een echt bounty eiland een verse koko's noot drinken tijdens een mooie zonsondergang wilt iedereen toch. Naast dit is het duiken in de omgeving van Dhigurah ook echt een aanrader. Vele verschillende soorten en grootte van vissen, roggen en haaien te zien. Zeker met het walvis haai gebied voor de deur en de manta rog cleaning stations in de achtertuin een dikke aanrader! Als je niet te lang op de boot wilt zitten hiervoor is dit een heerlijk eiland!

Ook het eiland zelf is prachtig, genoeg eet mogelijkheden waar je waar krijgt voor je geld. Zeker met een vers sapje erbij.