"Wij willen u het beste laten zien van zuidelijk Afrika"

Wij zijn Samanta en Colin

Wij zijn zelf fervent Afrika reizigers. In 2015 hebben wij zelf voor 3 maanden rondgetrokken in Zuidelijk Afrika. En zo op het idee gekomen om een klein reisbureau op te zetten (Budget Safari). Op deze manier willen we andere reizigers kennis laten maken met onze voorliefde voor Afrika.

In 2020 hebben wij ons duikbrevet behaald, waardoor we nog meer mogelijkheden hebben om de wereld te ontdekken. Ook dit willen we graag delen met andere reizigers/duikers. Daardoor kwamen we op het idee om Scuba Safari te starten. De grootste focus ligt op Zuid-Afrika en Mozambique, maar ook Bonaire behoort tot onze opties. Door de liefde en focus op Afrika zijn wij dan ook op de naam Scuba Safari gekomen. 
 
Wij bieden een aantal standaard pakketreizen aan. Deze zijn op alle mogelijke manieren aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Via het offerteformulier zijn mogelijke excursies, extra nachten en duiken bij te boeken. Wil je zelf bepalen wat je gaat doen en zien? Dan is er altijd de mogelijkheid tot een persoonlijk samengestelde reis en deze zal zeker niet duurder zijn dan onze pakketreizen.