Pluspakket safari

Pluspakket safari

Mogelijkheid om extra dagen aan de reis toe te voegen voor safari op land

Naast de safari onder water is er ook op het land nog een hele wereld te ontdekken. Met dit pluspakket zijn veel verschillende mogelijkheden qua safari. Zo kun je kiezen voor Tembe Elephant Park of Manyoni.

Tembe Elephant Park staat bekend om de olifanten en met name de grote slagtanden van de olifanten die in dit park voorkomen. Je slaapt hier in een eigen safaritent, met buitenbadkamer. Je hebt hier alle privacy die je maar kunt wensen, gezien de tenten ver uit elkaar liggen. Twee keer per dag ga je op pad met een ranger/gids in een open safari auto. Tembe Elephant is een Big5 wildpark. In de avond eet je gezamenlijk in het restaurant waar een buffet geserveerd word.

Manyoni is een private game reserve en uitermate geschikt voor een luxe safari ervaring. De accommodatie die we hier aanbieden is de Leopard Mountain Lodge. Vanaf de aankomst bij de lodge wordt je compleet in de watten gelegd. Ook hier ga je twee keer per dag met een ranger/gids in een open safariauto op zoek naar de Big5. De gids weet ontzettend veel te vertellen over het wild wat je tegenkomt. In de avond eet je met zijn allen in de boma rond het kampvuur.

De prijzen zijn voor 2 personen incl. huurautp, ontbijt, lunch, diner en 2 game drives per nacht.

Tembe Elephant Park vanaf € 305,- 

Leopard Mountain Lodge vanaf €655,-