Fly & Dive reizen

Ons fly & dive reisaanbod

Op deze pagina is een overzicht te vinden van onze Fly & Dive reizen. De reizen zijn gebasseerd op het bekende fly & drive principe. Alleen houdt het nu in dat je vliegt op een luchthaven en dan met een transfer naar een duiklocatie gaat voor verblijf en duiken. 

Dhigurah, Malediven | 8 dagen

Een duikreis die je brengt naar het idylische Malediven. Met een verblijf op Dhigurah eiland in de South Ari Atol kun je volop genieten van duiken en witte stranden. Waar je het hele jaar door een watertemperatuur hebt van 28 graden Celcius en tevens het hele jaar door kans hebt op het zien van walvishaaien en Manta roggen.

lees hier verder

Ponta D'Ouro, Mozambique | 8 dagen

Reis af naar het zuidelijkste puntje van Mozambique om volop te kunnen gaan duiken met een grote verscheidenheid aan vissen, haaien, maar ook kleiner leven zoals diverse garnalensoorten en naaktslakken. Vlieg op Maputo en met een transfer reis je af naar Ponta D'Ouro waar alles te voet gedaan kan worden. 

lees hier verder

Naar de haaien, Aliwal Shoal | 8 dagen

Duiken en genieten van de onderwaterwereld bij Aliwal Shoal. Minimaal 2 duiken per dag maar ook mogelijkheden tot wel 4 duiken per dag. Aliwal Shoal staat het meest bekend om de vele haaien die er zitten, met name zandtijgerhaaien of raggies. Cathedral is een van de bekendste duikstekken.

lees hier verder

Tofo, Mozambique | 8 dagen

Tofo ligt aan de langerekte kust van Mozambique. Met een accommodatie rechtstreeks aan het strand kijk je na het wakker worden al uit over de zee waarin je die dag gaat duiken. Het duiken is hier heel divers van stromingsduiken door een kanaal tot duiken op een duikstek met allemaal bogen waar je onderdoor duikt. Tofo staat bekend om de walvishaaien en manta roggen.

lees hier verder

Vilankulos, Mozambique | 8 dagen

Vanuit Vilankulos ga je duiken bij de Bazaruto Archipelago. Dit is een eiland met een mooi wit strand waar je gebriefd wordt voor de duik en later terugkomt voor een oppervlakte interval. Het duiken is zeer gevarieerd en er is voor ieder wat wils. 

lees hier verder

Reizen op maat

Een droomreis helemaal op maat precies zoals jullie willen is voor ons geen probleem en rekenen wij geen extra kosten voor. Wij helpen graag om de perfecte reis samen te stellen.
Neem hiervoor contact met ons op of vermeld het helemaal onderaan op het offerte aanvraagformulier.

Trees for all

Scuba Safari heeft in januari 2023 besloten te gaan doneren aan Trees for All. Scuba Safari wil daarmee een concrete bijdrage leveren aan een duurzame wereld door de uitstoot van CO2 te compenseren en bomen te doneren. Wij zullen voor elke reiziger één boom doneren.

Trees for All plant bomen zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast beschermt ze ook bestaande bossen. Deze organisatie is daarmee al 20 jaar voorvechter van (her)bebossing in de strijd tegen klimaatverandering.

De bomen worden altijd op twee plaatsen geplant: één in Nederland en één in het buitenland. Dat is ook de reden dat je altijd twee bomen tegelijk doneert. Trees for All is een niet-commerciële aanbieder van CO2-compensatie in Nederland. Ze beschikt over een CBF-keurmerk en compenseert via duurzame bosprojecten.

LEES HIER MEER