Maatwerkreizen voor elk budget

Ons reisaanbod

Hluhluwe rhino 01

Duiken & Safari | 16 dagen

Op deze 16 daagse reis worden safari en duiken gecombineerd. Zo krijg je een beeld van het beste wat Zuid-Afrika te bieden heeft op het land en in de zee. Bereid je voor op veel haaien, grote scholen vissen, het avontuur van op zoek gaan naar de Bug 5 en nog veel meer!

lees hier verder

Fly & Dive reizen | 8 dagen

Genieten van een relaxte duikvakantie kan nu met ons Fly & Dive aanbod. Slechts 1 locatie om een week lang te duiken, de reizen zijn inclusief transfers vanaf de luchthaven. Locaties in Mozambique, Zuid-Afrika en op de Malediven. 

lees hier verder

Avontuurlijke duikreis | 20 dagen

Een reis van 3 weken die geheel in het teken staat van duiken, met een start in Zuid-Afrika om af te sluiten in Mozambique.

lees hier verder

Aliwal Shoal tot Ponta D'Ouro | 15 dagen

Een duikreis van 15 dagen die start in Zuid-Afrika en eindigt in Mozambique. Deze reis bevat 3 duiklocaties en is op veel mogelijke manieren uit te bereiden. 

lees hier verder

Sardine Run | 9 dagen

Een reis van 9 dagen die volledig in het teken staat van duiken tijdens de Sardine Run, de grootste vissenmigratie ter wereld.

lees hier verder

Autohuur Bonaire | 8 dagen

Op Bonaire kun je overal vanaf de kant duiken. Alle duiksteks zijn aangeduid met gele stenen waar de naam van de duikstek op geschilderd staat. In het water zie je dezelfde kleur gele boeien liggen, deze markeren de duikstek in het water voor de boten. Er zijn in totaal 63 gemarkeerde duikstekken op Bonaire. Alle duikstekken liggen in het beschermde Bonaire National Marine Park.

lees hier verder

Duikscholen

Voor meer informatie omtrent de duikscholen waar gebruik van gemaakt gaat worden neem hier vooral een kijkje. Tevens staat hier meer info omtrent enkele bekende duiksteks per locatie.

lees hier verder

Reizen op maat

Een droomreis helemaal op maat precies zoals jullie willen is voor ons geen probleem en rekenen wij geen extra kosten voor. Wij helpen graag om de perfecte reis samen te stellen.
Neem hiervoor contact met ons op of vermeld het helemaal onderaan op het offerte aanvraagformulier.

Trees for all

Scuba Safari heeft in januari 2023 besloten te gaan doneren aan Trees for All. Scuba Safari wil daarmee een concrete bijdrage leveren aan een duurzame wereld door de uitstoot van CO2 te compenseren en bomen te doneren. Wij zullen voor elke reiziger één boom doneren.

Trees for All plant bomen zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast beschermt ze ook bestaande bossen. Deze organisatie is daarmee al 20 jaar voorvechter van (her)bebossing in de strijd tegen klimaatverandering.

De bomen worden altijd op twee plaatsen geplant: één in Nederland en één in het buitenland. Dat is ook de reden dat je altijd twee bomen tegelijk doneert. Trees for All is een niet-commerciële aanbieder van CO2-compensatie in Nederland. Ze beschikt over een CBF-keurmerk en compenseert via duurzame bosprojecten.

LEES HIER MEER